VILKA ÄR VI?

Dialing har utvecklat webbaserade system med IP-stöd sedan 2005 för både svenska och internationella kunder. Våra kunder uppskattar enkelheten och användarvänligheten vår plattform ger sina användare vilket gör det möjligt för dem att väsentligt öka lönsamheten och sin position på marknaden. Maximera din datas potential genom att välja Dialing. Vi utmanar alla i branschen - men framför allt oss själva - att vara Sveriges, Nordens och Europas bästa affärsplattform.

Vår vision är att fortsätta fokusera på forskning som hjälper säljare/agenter, som är våra drivkrafter på arbetsplatserna, att förverkliga sin fulla potential. Personlig utveckling står alltid i fokus i en säljares karriär. Vi kan hjälpa till att finjustera dessa färdigheter, vilket i sin tur leder till ökad försäljning och intäkter till verksamheten.

För de av oss som har arbetat med försäljning, telesälg eller telemarketing, vet hur utmanande det kan vara. I Dialing visar vi dig hur försäljning och inlärning kan gå hand i hand.

Team Sweden

team
Michael
Delägare, VD

team
Peter
Delägare, Marknad & Utveckling

team
Mikael
Delägare, Försäljningschef

team
Jimmy
Delägare, Teknisk

team
Christos
Utveckling och Integrering

team
Tobias
Systemarkitekt

team
Patrik
Kund ansvarig

Team Cyprus

team
Mark
Account Manager

team
George
Support & Development

team
Alexander
Support

team
Theodore
Account Manager

Team Vietnam

team
Hau
Developer

team
Hai
Developer

team
Ahn
Developer

team
Hieu
Developer

team
Canh
Developer

SwedishEnglish